Online macaron kurzus
9900 Ft
Online macaron kurzusom pont azokat az apró, de lényeges információkat osztja meg Veled, melyek elengedhetetlenek a tökéletes macaron elkészítéséhez!
Leírás
A sok kudarc és megválaszolatlan kérdés után szeretnél végre valóban gyönyörű és mennyei macaronokat sütni? Szakértő támogatásommal most végre Neked is sikerülhet!
Így garantálja online macaron kurzusom számodra is a sikert:
- a képek és részletes szöveges leírások mellett rövid (3-5) perces videókban mutatom meg, pontosan mit, hogyan csinálj
- kipróbált működő recepteket kapsz
- válaszokat kapsz a miért-ekre is
- részletes leírások és hasznos praktikák segítik a sikeres macaron sütést
- gyakorlott cukrász oktatótól kapsz segítséget, aki 2015 óta több száz embernek tanította meg a macaron sütést
- lehetőséged van kérdéseket feltenni
- akkor dolgozod fel az anyagokat, amikor számodra a legmegfelelőbb
- az anyagokhoz bárhonnan hozzáférsz, csak internetes kapcsolatra lesz szükséged
- korlátlan ideig hozzáférsz a kurzushoz
Ezt tartalmazza az online kurzus:
- jól variálható macaron héj bevált receptje
- jól variálható gyümölcsös ganache bevált receptje
- étcsokoládé ganache bevált receptje
- sós karamellás vajkrém töltelék bevált receptje
- lekvár töltelék bevált receptje
- az elemek elkészítésének részletes és pontos leírása
- minden elemhez külön-külön videó
- beszerzési források az eszközökhöz és alapanyagokhoz
- minden apró trükk és fortély a tökéletes macaron elkészítéséhez
- a szükséges eszközök, alapanyagok és technológiák bemutatása
Ezeket a bónuszokat is megkapod:
- tagja lehetsz egy zárt Facebook csoportnak, ahol felteheted a kérdéseidet, amikre gyorsan választ is kapsz és ahol megoszthatod a sikereidet
- egy alkalommal lehetőséged van egy 15 perces online konzultációra velem, ha a csoportban nyújtott segítségnél többre lenne szükséged
- 30 napos 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalok a kurzusokra, amennyiben sem a Facebook csoportban, sem az online konzultáció keretében nem sikerül segítenem Neked a tökéletes desszert elkészítésében
Értékelések
Még nincsenek értékelések.