Szeretnél végre Te is mindig tökéletes macaront sütni?

Ehhez nem csak egy működő receptre lesz szükséged, hanem annak megértésére, hogy pontosan mitől is lesz tökéletes egy macaron.

Ebben segít Neked az online macaron kurzus!

Online macaron tanfolyam - kulcs a sikerhez

SOK IDŐT és RENGETEG PÉNZT áldoztál az otthoni macaron készítésre, a várva várt SIKER MÉGIS ELMARADT? Esetleg sikerült már szép macaront sütni, de néha valahogy mégsem jön össze, és FOGALMAD SINCS, MI LEHET AZ OKA?

A többszöri SIKERTELEN PRÓBÁLKOZÁS, az elvesztegetett idő és pénz olyan BOSSZÚSÁG, ami könnyen kedvedet szeghetné.

UGYE, MILYEN JÓ LENNE, ha a macaron készítés ÁLLANDÓ SIKERÉLMÉNYT jelentene, a BÜSZKÉN TÁLALT édes végeredményt pedig BOLDOGAN FOGYASZTHATNÁK  a szeretteid?

MIBEN MÁS - MITŐL HATÉKONY?

#1  A képes és szöveges anyagokat kiegészítő VIDEÓK minden egyes elem elkészítését KÜLÖN-KÜLÖN MUTATJÁK MEG, így mindig csak egyetlen, konkrét lépésre kell koncentrálnod – NEM VESZEL EL AZ EGYBEN RÖGZÍTETT 20-30 PERCES VIDEÓKBAN

#2  A program nem csak KIPRÓBÁLT, MŰKÖDŐ RECEPTEKET kínál, hanem VÁLASZOKAT A MIÉRT-EKRE

#3  Az anyag rengeteg APRÓ PRAKTIKÁT ÉS RÉSZLETES LEÍRÁSOKAT tartalmaz, olyan készségeket, amiket könyvekből vagy az internetről nem tudsz elsajátítani

#4  A személyes oktatások alkalmával szerzett tapasztalatom garantálja a MAGAS SZÍNVONALÚ OKTATÁST és a TÁMOGATÓ HOZZÁÁLLÁST

#5  Ha elakadsz valahol, a program résztvevői számára létrehozott FACEBOOK CSOPORTBAN örömmel fogadom a KÉRDÉSEIDET, melyekre GYORS VÁLASZT is kapsz

#6  Ha a csoportban kapott segítséggel sem boldogulsz, lehetőséged van egy 15 PERCES VIDEOCHAT-ES KONZULTÁCIÓT kérni

#7 SEGÍTSÉGET kapsz a szükséges ALAPANYAGOK ÉS ESZKÖZÖK  BESZERZÉSÉHEZ – így igazán kihasználhatod, hogy a program során ÚJ, IZGALMAS ALAPANYAGOKKAL ismerkedhetsz meg

#8  A tananyag ONLINE formában érhető el, így BÁRHONNAN HOZZÁFÉRHETSZ – akkor is, ha rokonlátogatásra utazol, vagy épp külföldön élsz

#9  A kurzusok anyagait saját időbeosztásod szerint dolgozhatod fel – akkor, AMIKOR SZÁMODRA A LEGMEGFELELŐBB

#10  A kurzus anyagaihoz a HOZZÁFÉRÉSED KORLÁTLAN lesz – annyiszor nézed meg újra és újra, ahányszor csak szeretnéd

NÉZZ BELE EGY VIDEÓMBA

A  képekkel illusztrált, részletes és pontos leírások mellett ilyen 3-5 perces videók segítségével mutatom meg Neked a desszertek egyes elemeinek elkészítését.

VÉGE A SIKERTELEN SÜTÉSNEK - KÉSZÍTS TE IS GYÖNYÖRŰ MACARONT!

KI ÁLL A YOKKA DESSZERTISKOLA MÖGÖTT?

Szabó Réka Kata a műhelyben

Cukrászként imádom a sütemények édes világát, pedagógusként pedig az tesz a legboldogabbá, ha sütni taníthatok másokat.

Az a vágyam, hogy minél többen felismerjék, az otthon készített édességek nem csak egészségesebbek lehetnek a cukrászdainál, de készítésük kiapadhatatlan öröm forrása, fogyasztásuk pedig összehozza az embereket.

Szabó Réka Kata

tulajdonos, Yokka Desszertműhely

VÉLEMÉNYEK A YOKKA ONLINE CUKRÁSZ TANFOLYAMOKRÓL

KORÁBBI RÉSZTVEVŐK KÉSZÍTETTÉK

MIT TARTALMAZ ÉS MENNYIBE KERÜL?

Mit tartalmaz AZ ONLINE MACARON KÉSZÍTŐ TANFOLYAM?

 • jól variálható macaron héj bevált receptje
 • jól variálható gyümölcsös ganache bevált receptje
 • étcsokoládé ganache bevált receptje
 • sós karamellás vajkrém töltelék bevált receptje
 • lekvár töltelék bevált receptje
 • az elemek elkészítésének részletes és pontos leírása
 • minden elemhez külön-külön videó
 • beszerzési források az eszközökhöz és alapanyagokhoz
 • minden apró trükk és fortély a tökéletes macaron elkészítéséhez
 • a szükséges eszközök, alapanyagok és technológiák bemutatása

Milyen bónuszokat kapsz?

 • tagja lehetsz egy zárt Facebook csoportnak, ahol felteheted a kérdéseidet, amikre gyorsan választ is kapsz és  ahol megoszthatod a sikereidet 
 • egy alkalommal lehetőséged van egy 15 perces online konzultációra velem, ha a csoportban nyújtott segítségnél többre lenne szükséged
 • 30 napos 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalok a kurzusokra, amennyiben sem a Facebook csoportban, sem az online konzultáció keretében nem sikerül segítenem Neked a tökéletes desszert elkészítésében

Az online macaron tanfolyam ára 

9.900 Ft

Ez lényegesen kevesebb, mint amennyibe egy adag macaron kerülne, ha cukrászdában vennéd meg 🙂

Gyakran Ismételt Kérdések

A regisztráció alkalmával létrehozod saját, személyes fiókodat. Az itt megadott e-mail címmel és jelszóval a vásárlást követően bármikor hozzáférsz a kurzus anyagaihoz. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy a felső menüsor ’Bejelentkezés’ gombjára kattintva belépsz az oldalra.

A rendelés sikerességéről és a fiókod létrehozásáról e-mailben értesítünk. Ha esetleg átutalásos fizetési módot választottál, ebben az e-mailben találod a banki adatokat is.

Bankkártyás fizetés esetén azonnal, átutalásos fizetés esetén a beérkezett összeg rendszerünkben történt adminisztrálását követően tudsz belépni a személyes fiókodba.

Jelenleg kétféle fizetési mód közül választhatsz.

Bankkártyás fizetés esetén a Paylike biztonságos rendszerén keresztül történik a fizetés, melyet követően személyes fiókodon keresztül azonnal hozzáférsz a megvásárolt kurzushoz.

Átutalásos fizetés esetén a beérkezett összeg rendszerünkben történő adminisztrálását követően kapsz hozzáférést, ami hosszabb időt (24-48 óra) is igénybe vehet.

A vásárlásról számlát állítunk ki, melyet külön e-mailben küldünk meg. Ha esetleg cég nevére szeretnél vásárolni, kérjük mindenképpen add meg a cég adószámát is.

A regisztráció alkalmával létrehozod saját, személyes fiókodat, melyen keresztül korlátlan ideig hozzáférsz minden megvásárolt kurzus anyagához. Ehhez nem kell mást tenned, mint az oldal tetején található menüsorban a ‘Bejelentkezés’ gombra kattintani és megadni a regisztrációnál használt e-mail címedet és az általad megadott jelszót.

Ha úgy érzed, hogy a kurzus alapján nem tudod elkészíteni a süteményeket, segítséget kérhetsz a résztvevők számára létrehozott zárt Facebook csoportban. Ha esetleg még így is bizonytalan vagy, szívesen segítek neked személyesen egy 15 perces online konzultáció keretében.

Ha mindezek után úgy érzed, mégsem azt kaptad a programtól, amire számítottál, csak jelezned kell és kérdés nélkül visszatérítem neked a teljes  befizetett összeget.

A kurzusok anyagai nem csak asztali számítógépről, de tabletről és telefonról is könnyen elérhetőek.

A kurzusok anyagát az alábbi bónuszokkal egészítem ki:

 1. Tagja lehetsz egy, a résztvevők számára létrehozott zárt Facebook csoportnak, ahol felteheted a kérdéseidet és segítséget kérhetsz.
 2. Ha személyesebb segítségre lenne szükséged, egy 15 perces online konzultációban állok a rendelkezésedre.
 3. Ha a kurzusok alapján nem tudod elkészíteni a desszerteket és sem a Facebook csoportban, sem az online konzultáció keretében nem tudok segíteni, kérdés nélkül visszatérítem neked a teljes befizetett összeget.

A megvásárolt kurzus anyagaihoz személyes fiókodba lépve férsz hozzá, a felső menüsor ’Kurzusok’ gombjára húzva a kurzort és a leugró listából kiválasztva az aktuális tematikát.

A zárt felületen megjelennek a képekkel illusztrált részletes leírások, a pontos receptek és az egyes elemek elkészítését bemutató 3-5 perces videók.

Nem, ez a program nem arról szól, hogy megkapod négy teljes desszert kipróbált, precíz és pontos receptjét, hiszen ma már bárhol találhat az ember szuper sütemény recepteket: magazinokban, könyvekben, gasztro blogokon, vagy épp a legnépszerűbb videó megosztó oldalon.

A desszertiskola.hu célja, hogy megtanítsunk sütni – hogy megismerd a tökéletes sütemények készítéséhez elengedhetetlen technológiákat, a minőségi alapanyagokat és a legpraktikusabb eszközöket. Kérdéseket tehetsz fel, melyekre biztosan választ is kapsz.

A megvásárolt kurzusok anyagaihoz korlátlan ideig hozzáférsz, így akár többször is megnézheted.

A legtöbb desszerthez könnyen beszerezhető alapanyagokat és egyszerű konyhai eszközöket használok, hogy tényleg bárki elkészíthesse őket.

Azonban a kurzusok egyik előnye, hogy igyekszik megismertetni Téged különlegesebb alapanyagokkal és olyan eszközökkel, melyek segítségével a végeredmény még szebb, még tökéletesebb lehet.

Ezek beszerzéséhez is adok  segítséget, de ha arra lenne szükség a résztvevők számára létrehozott Facebook csoportban nyugodtan rákérdezhetsz, hogy egyiket vagy másikat mivel lehet helyettesíteni.

Természetesen! A program úgy épül fel, hogy azok is sikerrel végig tudják csinálni, akiknek egyáltalán nincs tapasztalata a sütemények készítésében. Egy támogató közösségben mindent sokkal könnyebb megtanulni!

Igen! A kurzus anyagaiban minden szükséges információt megtalálsz, amire a sikerhez szükséged van. Ha ez esetleg nem lenne elég, zárt Facebook csoportunkban segítek Neked, hogy biztosan el tudd készíteni a süteményeket. Ne feledd, ha nagyon elakadsz, akár az egyszeri 15 perces online konzultácit is igénybe veheted!

Az anyagok feldolgozása egyéni tempóban, a saját otthonodban és eszközeiddel történik, akkor, amikor számodra a legmegfelelőbb.

Könyvből vett receptek, vagy recept videók alapján készülő desszertek esetén, ha elakadsz, sajnos nincs kitől kérdezni.

A Yokka online cukrász tanfolyam kurzusai azonban erre is adnak lehetőséget. A tagok számára létrehozott, zárt Facebook csoportunkban örömmel fogadom a kérdéseidet, de ha szükségesnek érzed, egy 15 perces online konzultáció keretében is szívesen segítek.

Igen, a korábbi résztvevők között is voltak olyanok, akik Németországból, Írországból, Ausztriából sütöttek velünk, szóval bárhol is vagy helyileg, az éterben összekapcsolódhatunk egy közös, édes kikapcsolódásra.

KINEK NEM AJÁNLJUK AZ ONLINE MACARON KURZUST?

Ha az alábbi pontok közül valamelyik érvényes rád, talán nem a desszertiskola.hu online macaron készítő tanfolyamát keresed.

Távol áll tőled az online tanulás

Ha nem érzed magad komfortosan az online világban és úgy érzed, igényled a személyes interakciót, akkor érdemes lehet inkább személyes macaron workshopokon részt venned. Ennek ellenére, ha rám hallgatsz, adsz egy esélyt neki – sokan rákapnak, ha egyszer kipróbálták.

Már mindent tudsz a macaron sütésről - gyakorlottan és profin készíted ezt a desszertet

Ha nem okoz gondot a macaron elkészítése, mert azonnal felismered, ha egy recept hibás és tisztában vagy olyan fogalmakkal, mint infuzionálás, hőkiegyenlítés és kontaktfólia, akkor valószínűleg nem sok újdonságot tudnék mutatni.

Van kitől kérdezned, ha elakadsz

A program egyik nagy előnye, hogy olyan gyakorlott szakembertől kérdezhetsz, aki nem csak elkészíteni tudja a desszerteket, de azt is el tudja magyarázni, mit miért és hogyan csinálj, ha tökéletes végeredményt szeretnél. Felhívja a figyelmedet a lehetséges hibákra és elmondja, hogyan előzheted meg őket. 

Ha Te valakitől megkapod minden macaronnal kapcsolatos kérdésedre a válaszokat, akkor talán nem én vagyok a Te embered.

Szívesen töltesz sok időt a tökéletes, működő receptek felkutatásával

Az interneten rengeteg ingyenesen elérhető recept található. Van amelyik működik és van, amelyik nem.  Lehetséges, hogy csak azért nem sikerült a sütemény a videós recept alapján, mert másik márkájú alapanyagot használtál hozzá, vagy mert a videóból épp kimaradt egy lépés.

Ha szívesen keresgélsz működő recepteket és könnyen felismered, hogy a sok elérhető recept változat közül melyik működhet, akkor jó keresgélést kívánok.

Szívesen próbálkozol többször is egy-egy sikertelen sütés után

Ha nem keserít el, hogy nem úgy sikerült a süti, mint a képen/videóban és hogy kérdezési lehetőség hiányában magadnak kell rájönnöd, hol csúszott félre a megvalósítás, akkor jó kísérletezést kívánok.

Szívesen nézel végig hosszú sütős videókat

Ha téged nem zavar, hogy a macaron elkészítését egy 20-30 perces videóban nézd végig, majd sütés közben könnyen megtalálod a videóban azt a részt, ahol az épp aktuális folyamatot mutatják be, akkor jó sütögetést kívánok.

Amennyiben mégis inkább szakértő támogatással tanulnál a macaron készítésről, szeretettel ajánlom online macaron készítő tanfolyamomat.

biztonságos vásárlás

Pénzvisszafizetési garancia

Titkosított bankkártyás fizetés

SSL titkosítás az adataid védelméért

error: Content is protected !!
×
×

Cart