Szeretnél valódi örömet okozni egy macaron rajongónak?

Ajándékozhatsz neki egy doboz finom macaront, de még ennél is jobb, ha megajándékozod egy macaron készítő kurzussal, hogy saját maga készíthessen mennyei macaronokat, amikor csak kedve tartja.

Ajándékozd az élmény és a tudás édes kombinációját!

Online macaron tanfolyam ajándékba - a tökéletes megoldás

SZERETNÉL olyan ajándékot adni,  AMINEK A MEGAJÁNDÉKOZOTT nem csak ÖRÜL, de lehetőséget biztosít számára, hogy FEJLŐDJÖN, és olyan TUDÁSRA TEGYEN SZERT, amit már senki nem vehet el tőle?

UGYE MILYEN JÓ LENNE, ha az ajándékot az OTTHONOD KÉNYELMÉBŐL, KÖNNYEDÉN és GYORSAN SZEREZHETNÉD BE, tömeg, sorban állás és stressz nélkül?

JÓ ÉRZÉSSEL TÖLTENE EL, ha tudnád, hogy az ajándékoddal nem csak ÖRÖMET OKOZNÁL, de biztos lehetsz benne, hogy FENNTARTHATÓ  MEGOLDÁST választottál, hiszen tárgyak helyett ÉLMÉNYT és TUDÁST ajándékoztál? 

Miért tökéletes megoldás az online macaron kurzus, mint ajándék?

#1  Ha a megajándékozott rajong a macaronokért, NAGYOBB ÖRÖMET NEM IS OKOZHATNÁL NEKI, mint ha lehetőséget biztosítasz számára, hogy MEGTANULJA MAGA ELKÉSZÍTENI ezt a finomságot.

#2  Szeretnéd az AJÁNDÉK BESZERZÉSÉT a lehető LEGEGYSZERŰBBEN, LEGKÉNYELMESEBBEN, STRESSZMENTESEN megoldani? Így az ajándékozás számodra is öröm marad!

#3  A tananyag a megajándékozott számára ONLINE formában érhető el, így BÁRHONNAN HOZZÁFÉRHET.

#4  A kurzus anyagait a megajándékozott saját időbeosztása szerint dolgozhatja fel – akkor, AMIKOR SZÁMÁRA A LEGMEGFELELŐBB.

#5  A kurzus anyagaihoz a megajándékozott HOZZÁFÉRÉSE KORLÁTLAN lesz – annyiszor nézheti meg újra és újra, ahányszor csak szeretné.

#6  Ha a megajándékozott elakad valahol, a program résztvevői számára létrehozott FACEBOOK CSOPORTBAN örömmel fogadom a KÉRDÉSEIT, melyekre GYORS VÁLASZT is kap.

#7  Ha a csoportban kapott segítséggel sem boldogulna, lehetősége lesz egy 15 PERCES VIDEOCHAT-ES KONZULTÁCIÓT kérni.

ÉLD ÁT AZ AJÁNDÉKOZÁS ŐSZINTE ÖRÖMÉT!

macaron ajándékutalvány

KI ÁLL A YOKKA DESSZERTISKOLA MÖGÖTT?

Szabó Réka Kata a műhelyben

Cukrászként imádom a sütemények édes világát, pedagógusként pedig az tesz a legboldogabbá, ha sütni taníthatok másokat.

Az a vágyam, hogy minél többen felismerjék, az otthon készített édességek nem csak egészségesebbek lehetnek a cukrászdainál, de készítésük kiapadhatatlan öröm forrása, fogyasztásuk pedig összehozza az embereket.

Szabó Réka Kata

tulajdonos, Yokka Desszertiskola

VÉLEMÉNYEK A YOKKA ONLINE CUKRÁSZ TANFOLYAMOKRÓL

A MACARON KURZUS KORÁBBI RÉSZTVEVŐI KÉSZÍTETTÉK

MIT TARTALMAZ AZ AJÁNDÉKBA ADOTT KURZUS?

 • jól variálható macaron héj bevált receptje
 • jól variálható gyümölcsös ganache bevált receptje
 • étcsokoládé ganache bevált receptje
 • sós karamellás vajkrém töltelék bevált receptje
 • lekvár töltelék bevált receptje
 • az elemek elkészítésének részletes és pontos leírása
 • minden elemhez külön-külön videó
 • beszerzési források az eszközökhöz és alapanyagokhoz
 • minden apró trükk és fortély a tökéletes macaron elkészítéséhez
 • a szükséges eszközök, alapanyagok és technológiák bemutatása

Milyen bónuszok tartoznak a kurzushoz?

 • a megajándékozott tagja lehet egy zárt Facebook csoportnak, ahol felteheti a kérdéseidet, amikre gyorsan választ is kap és  ahol megoszthatja a sikereit is 
 • egy alkalommal lehetősége lesz egy 15 perces online konzultációra velem, ha a csoportban nyújtott segítségnél többre lenne szüksége

MENNYIBE KERÜL AZ AJÁNDÉKUTALVÁNY?

Az ajándékutalványt kérheted digitalis vagy nyomtatott változatban.

Ha az utalványt digitális változatban kéred, e-mailben kapod meg, nyomtatható PDF formátumban. Így kedvezőbb az ár, és rövid időn belül kézhez kapod az ajándékutalványt.

9.900 Ft

Ha az utalványt magas minőségű papírra nyomtatott, borítékolt változatban kéred, postai úton kapod meg elsőbbségi küldeményként feladva. Így nem kell a nyomtatással foglalkoznod és az utalvány igazán szép kivitelű lesz, viszont ez a megoldás hosszabb időt vesz igénybe.

11.400 Ft

Gyakran Ismételt Kérdések

Mindenek előtt döntsd el, hogy digitális, vagy nyomtatott formában szeretnéd-e megkapni az ajándékutalványt.

Az oldalon a ‘Digitális ajándékutalványt kérek’ vagy ‘Nyomtatott ajándékutalványt kérek’ gombra kattintva adhatod le a megrendelésedet. 

A teljesítés részleteivel kapcsolatban bővebb információt kapsz a kattintás után megjelenő termékoldalon.

Jelenleg kétféle fizetési mód közül választhatsz.

Bankkártyás fizetés esetén a Paylike biztonságos rendszerén keresztül történik a fizetés, melyet követően személyes fiókodon keresztül azonnal hozzáférsz a megvásárolt kurzushoz.

Átutalásos fizetés esetén a beérkezett összeg rendszerünkben történő adminisztrálását követően kapsz hozzáférést, ami hosszabb időt (24-48 óra) is igénybe vehet.

A vásárlásról számlát állítunk ki, melyet külön e-mailben küldünk meg. Ha esetleg cég nevére szeretnél vásárolni, kérjük mindenképpen add meg a cég adószámát is.

A megajándékozott a desszertiskola.hu oldalon egy kuponkód megadásával ingyenesen, saját maga rendeli majd meg a terméket, melyhez korlátlan ideig hozzáfér.

A beváltással kapcsolatban az utalvány megküldésekor megadunk minden részletes információt.

Az ajándékutalvány névre szól, de természetesen van mód arra is, hogy a megajándékozott másra ruházza át.

Ebben az esetben egy e-mailt kell küldenie a kérésével az info@desszertiskola.hu címre.

Amennyiben az utalvány beváltása bármilyen problémába ütközik, ezt e-mailben kell jelezni az info@desszertiskola.hu címen és igyekszem mielőbb segíteni a probléma megoldásában.

Ha a megajándékozottban merülnek fel kérdések a kurzus anyagával kapcsolatban, a program résztvevői számára létrehozott zárt Facebook csoportban fel tudja tenni a kérdéseit és segítséget kérhet.

Az online macaron kurzusra szóló utalvány kizárólag erre a programra váltható be.

MIKOR NEM AJÁNLJUK HOGY ONLINE MACARON KURZUST AJÁNDÉKOZZ?

Ha  az alábbi állítások közül bármelyik igaz, talán nem a desszertiskola.hu online macaron készítő tanfolyama lesz számodra a tökéletes megoldás ajándékozáshoz.

A megajándékozottat nem érdekli a macaron készítés

Hiába rajongsz Te magad a macaronért, ha a megajándékozottat hidegen hagyja ez az apró finomság. Ebben az esetben ez az ajándék valószínűleg a fiók mélyén landolna, így elveszne az ajándékozás varázsa.

A megajándékozottól távol áll az online tanulás

Ha nem érzi magát komfortosan az online világban és úgy érzi, igényli a személyes interakciót, akkor érdemes lehet inkább személyes macaron workshopokon részt vennie.

A megajándékozott már mindent tud a macaron sütésről - gyakorlottan és profin készíti ezt a desszertet

Ha nem okoz gondot számára a macaron elkészítése, mert azonnal felismeri, ha egy recept hibás és tisztában van olyan fogalmakkal, mint infuzionálás, hőkiegyenlítés és kontaktfólia, akkor valószínűleg nem sok újdonságot tudnék mutatni neki.

Nem szeretsz online felületen keresztül vásárolni

Ha nem kedveled az online vásárlást, esetleg tartasz a visszaélésektől és biztosabb megoldásnak érzed, ha egy fizikai boltban szerzed be az ajándékot, akkor az ajándékutalvány gyors, online megvásárlása nem jó megoldás számodra. Ha esetleg mégis úgy döntesz, hogy online vásárolsz, a desszertiskola.hu oldalon biztonságosan szerezheted be az ajándékot macaron rajongó szeretted számára.

Ragaszkodsz a kézzelfogható tárgyi ajándékokhoz

Ha számodra, vagy a megajándékozott számára az ajándék alapvetően valami kézzelfogható tárgy, akkor ez az online macaron kurzusra szóló utalvány nem feltétlen jó választás, annak ellenére sem, hogy számtalan előnye van.

Amennyiben mégis inkább szeretnél édes élményt, hasznosítható tudást és valódi örömöt ajándékozni stresszmentesen és könnyedén, szeretettel ajánlom az online macaron készítő tanfolyamomra szóló ajándékutalványt.

biztonságos vásárlás

Titkosított bankkártyás fizetés

SSL titkosítás az adataid védelméért