Cukrász vállalkozást indítanál, de nem tudod, hogyan kezdj bele?

Online tananyagom minden kérdésedre választ ad, így Neked már csak a megvalósításra kell koncentrálnod.

SAJÁT CUKRÁSZ VÁLLALKOZÁS AZ ÁLMOD, DE AKADOZIK A MEGVALÓSÍTÁS?

RENEGETEG IDŐT ÉS ENERGIÁT  fordítottál már a cukrász vállalkozás indításához szükséges tudás felkutatására és ELEGED VAN abból, hogy az információ morzsákat 100 HELYRŐL KELL ÖSSZEGYŰJTENED?

ELVESZEL AZ INFORMÁCIÓK TENGERÉBEN és mérhetetlenül BOSSZANT, hogy a különböző Facebook csoportokban közzétett, KÉTES EREDETŰ FÉLINFORMÁCIÓK alapján egyszerűen lehetetlen tájékozódni?

ELKESERÍT, hogy NINCS KITŐL KÉRDEZNI, amikor elakadsz az álmod megvalósításában?

Mitől olyan hatékony ez a tananyag?

#1  Az anyagot feldolgozva nem csak arra kapsz választ, HOGYAN KELL EGY CUKRÁSZMŰHELYT KIALAKÍTANI, hanem arra is, hogy milyen vállalkozói szemlélet szükséges ahhoz, hogy MEG IS TUDJ ÉLNI BELŐLE

#2  MINDEN INFORMÁCIÓT EGY HELYEN MEGTALÁLSZ, nem kell egyesével kinyomoznod a válaszokat a kérdéseidre, így RENGETEG FELESLEGES KÖRT MEGSPÓROL számodra

#3  A rengeteg (részben téves, részben elavult) információból KÍSZŰRI A VALÓBAN FONTOSAKAT/SZÜKSÉGESEKET

#4  A számtalan SAJÁT (jó és rossz) PÉLDA megmutatja, milyen egy cukrász vállalkozás a valóságban, így MEGKÍMÉL A CUKORMÁZTÓL

vállalkozóvá válás
vállalkozás működtetése
boldog cukrász vállalkozó

#5 MENTALITÁS FORMÁLÓ jellege miatt a sikerhez elengedhetetlen RENDSZERSZEMLÉLETET ad

#6  Segít eldönteni, hogy valójában KÉSZEN ÁLLSZ-E, így megspórolja számodra az esetleges kudarc élményét és a rengeteg elvesztegetett időt

#7  Mivel egy ALAPAOSAN ÁTGONDOLT, TUDATOSAN FELÉPÍTETT és RÉSZLETESEN KIDOLGOZOTT és KIPRÓBÁLT tananyagról van szó, biztos lehetsz benne, hogy MINDEN KÉRDÉSEDRE VÁLASZT KAPSZ belőle

#8  Ha esetleg mégis maradnak KÉRDÉSEID, a résztvevők számára létrehozott ZÁRT CSOPORTBAN azokra is  VÁLASZT KAPHATSZ

A PROGRAMMAL MEGSPÓROLT IDŐT FORDÍTSD A MIELŐBBI MEGVALÓSÍTÁSRA!

MIÉRT ÉN VAGYOK A MEGFELELŐ VÁLASZTÁS?

Szabó Réka Kata a műhelyben
éclairek
TimeOut pécs díj

Szabó Réka Kata

tulajdonos, Yokka Desszertiskola

2011-ben az álmaimat követve naiv és  tapasztalatlan pályaelhagyóként indítottam el saját cukrászműhelyemet Pécsett, ami viszonylag hamar belopta magát a minőségi sütemények rajongóinak szívébe, így 2012-ben elnyerte a TimeOut Pécs Magazin ‘Év pécsi terméke’ címet is.

Ez volt az első vállalkozásom, és szinte minden hibát elkövettem, amit vállalkozó elkövethet. Megküzdöttem nem csak a műhely kialakításával, de éppúgy egy pénzügyileg eredményes modell felépítésével is – így testközelből szerezhettem tapasztalatokat a cukrász vállalkozás buktatóiról és nehézségeiről.

Ha annak idején lett volna valaki, akitől minden kérdésemre választ kapok, aki megmondja, pontosan mit kell tennem, hová kell fordulnom, mire kell figyelnem, biztosan sokkal kevesebb időmbe, energiámba és pénzembe került volna a cukrász vállalkozásról szőtt álmom megvalósítása. 

Programom segítségével Te tudatosan vághatsz bele a megvalósításba!

EGY CUKRÁSZDA-TULAJDONOS VÉLEMÉNYE AZ ANYAGRÓL

„Én 5 éve hoztam egy bátor döntést és megnyitottam a saját kis sütiboltomat. Fogalmam nem volt, hogy kinek és mit árulok, csak azt tudtam, hogy nagyon szeretek alkotni. Akkor még nem volt ez a lehetőség, hogy nyitás előtt ilyen összeszedett formában napról napra végigvegyük a nyitáshoz szükséges tennivalókat, legfőképp az átgondolni valókat, hogy tényleg akarod-e, mert ez az egész sajátüzlet, nem csak a ‘tejszínhabról” szól. Nagyon jó olvasgatni az ötleteket és próbálom úgy nézni az életemet, mintha most nyitnék és nem lenne mögöttem ez a múlt. Szinte mindent ugyanígy csinálnék, mint eddig, csak az itteni kezdeti tanácsokkal, talán MEGSPÓROLNÉK KB. 2-3 ÉVET eddig. És eddig minden tanácsot fogadjatok meg, és gondoljátok át! Bárcsak 5 évvel ezelőtt jöttél volna”

Molnár Csilla, Monor

Résztvevők véleménye a programról

Az ország egyik legjobb, online marketing szakértőjének véleménye az anyagról

dr. Szabó Orsolya

„Szabó Réka Kata munkája pont olyan precíz, alapos és mégis jól fogyasztható, mint amilyenek a nagy elhivatottsággal és türelemmel készült süteményei. Elképesztően összeszedett mű, mint cukrász végzettséggel rendelkező online marketinges szakember az volt az első gondolatom: Jesszus, ha még mindig cukrászként dolgoznék, mindent megérne ez a tudásanyag!

Hihetetlenül informatív, lényegretörő és a szakma gyakorlati kérdéseire kihegyezett anyag, amelyben tényleg minden benne van – és még annál is jóval több! -, mint amire induló vállalkozóként, cukrászként szükség lehet.

A szigorúan vett szakmai részeken túl egyébként a vállalkozóvá válásról és a vállalkozás működtetéséről szóló részeket bármilyen kezdő vállalkozónak kötelezővé tenném.

Hiánypótló program, amely rengeteg időt, pénzt és kudarcot fog megspórolni a résztvevőknek. Szerintem bátran mondhatjuk, ez lesz a (kezdő) cukrász vállalkozók szakmai bibliája!”

Dr. Szabó Orsolya, a Zsolya Communications alapítója

HOGYAN ÉPÜL FEL A PROGRAM?

A ‘Hobbi cukrászból vállalkozó’ program az alábbi NÉGY TEMATIKUS TANANYAGOT tartalmazza, melyek ÖSSZESEN 79 TÉMÁT dolgoznak fel. Ezek MINDEGYIKÉVEL TISZTÁBAN KELL LENNED, ha cukrász vállalkozást indítasz.

Az egyes tananyagokban – többek között – az alábbi témákkal tallkozhatsz.

Vállalkozóvá válás

Milyen vállalkozói készségekre lesz szükséged? Mit jelent cukrásznak ÉS vállalkozónak lenni egyszerre? Hogyan menedzseld az idődet, hogy minden beleférjen? Pontosan milyen lépésekben lehet létrehozni egy KATÁ-s egyéni vállalkozást

Cukrászműhely kialakítása

Milyen pályázati támogatások jöhetnek szóba az induláskor? Mi szükséges egy cukrászműhely kialakításához és engedélyeztetéséhez? Milyen dokumentumokra lesz szükséged, hogy megfelelj pl. a fogyasztóvédelmi szabályoknak? Pontosan mit tartalmaz és mire jó a HACCP kézikönyv?

Brand építés és marketing

Hogyan vezesd be márkádat a piacra? Mit jelent a pozicionálás, és hogyan csináld jól? Mennyit kell költened a marketingre? Hogyan kezeld az ügyfeleidet?

Cukrász vállalkozás működtetése

Milyen költségek merülnek majd fel, amikre nem is számítasz? Miért fontos az árazás, és hogyan csináld jól? Miért olyan fontos a tudatosság a pénzügyek terén is? Hogyan szervezd meg a munkádat a műhelyben, hogy igazán hatékony legyél?

Milyen bónuszokat kapsz?

Zárt Facebook csoport tagság

A program megvásárlásával lehetőséget kapsz, hogy csatlakozz egy zárt Facebook csoporthoz, ahol felteheted kérdéseidet, megoszthatod tapasztalataidat a többi résztvevővel.

Zárt Facebook csoport tagság

A program megvásárlásával lehetőséget kapsz, hogy csatlakozz egy zárt Facebook csoporthoz, ahol felteheted kérdéseidet, megoszthatod tapasztalataidat a többi résztvevővel.

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Nem kockáztatsz semmit! Ha nem vagy elégedett a programmal, és a Facebook csoportban vagy – ha jogosult vagy rá – az ingyenes online konzultáció keretében sem tudom kielégítő módon megválaszolni a kérdéseidet, csak jelezned kell, és a vásárlástól számított 30 napon belül kérdés nélkül visszatérítem Neked a teljes befizetett összeget.

Online konzultáció

Azok számára, akik a teljes anyagot – vagyis a mind a négy tematikus tananyagot tartalmazó csomagot – vásárolják meg, a vásárlást követő 3 hónapon belül lehetőség van egy 20 perces, ingyenes  online konzultáció igénybevételére is.

Online konzultáció

Azok számára, akik a teljes anyagot – vagyis a mind a négy tematikus tananyagot tartalmazó csomagot – vásárolják meg, a vásárlást követő 3 hónapon belül lehetőség van egy 30 perces, ingyenes  online konzultáció igénybevételére is.

A 'Hobbi cukrászból vállalkozó' program megvásárlása

Az ‘EGY CUKRÁSZMŰHELY KIALAKÍTÁSA’ részt külön is beszerezheted, ha úgy gondolod, hogy Neked esetleg kizárólag a műhely kialakításához van szükséged információra.

Emellett azonban lehetőség van a mind a négy anyagrészt tartalmazó, TELJES ‘HOBBI CUKRÁSZBÓL VÁLLALKOZÓ’ PROGRAM KEDVEZMÉNYES ÁRON történő megvásárlására is. Ha teljes képet szeretnél kapni egy cukrász vállalkozás indításáról és működtetéséről, akkor ez a legjobb választás.

Ha pedig úgy érzed, szükséged lenne egy online konzultációra, ahol SZEMÉLYRE SZABOTTAN, konkrétan a Téged érintő kérdéseket beszéljük át, erre is kínálok megoldást.

Egy cukrászműhely kialakítása

Ft 24900
 • Cukrászműhely kialakításához kapcsolódó 22 téma feldolgozása
 • Cukrászműhely kialakítás költség- és időigénye
 • Egy cukrászműhely kialakításának konkrét technikai lépései
 • Cukrászműhely kialakítás jogszabályi kötelezettségei érthetően
 • 10 konkrét feladat a megvalósításhoz
 • Zárt Facebook csoport tagság
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia

'Hobbi cukrászból vállalkozó'

Ft 49900
 • A vállalkozóvá válás rész összes anyaga (9.900 Ft értékben)
 • A cukrászműhely kialakítása rész összes anyaga (24.900 Ft értékben)
 • A cukrász vállalkozás marketing rész összes anyaga (9.900 Ft értékben)
 • A cukrász vállalkozás működtetése rész összes anyaga (19.900 Ft értékben)
 • A hobbi cukrászból vállalkozó program mind a 79 témájának feldolgozása
 • 48 konkrét feladat a megvalósításhoz
 • Zárt Facebook csoport tagság
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • 20 perces online konzultációs lehetőség (8.300 Ft értékben)
 • A program összértéke 72.900 Ft

Konzultáció egyedi igény szerint

Ft 24900
 • 60 perces online konzultáció egyedi igény szerint
 • Ha a megvalósítás közben elakadtál és úgy érzed, jól jönne egy objektív külső szakember véleménye
 • Nem szeretnéd a kérdéseidet a csoportban feltenni, mert privát válaszokra, javaslatokra, észrevételekre van szükséged
 • A konzultáció előtt megküldöd a kérdéseidet, így garantáltan hatékonyan használjuk majd ki a 60 percet

Gyakran Ismételt Kérdések

A regisztráció alkalmával létrehozod saját, személyes fiókodat. Az itt megadott e-mail címmel és jelszóval a vásárlást követően bármikor hozzáférsz a kurzus anyagaihoz. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy a felső menüsor ’Bejelentkezés’ gombjára kattintva belépsz az oldalra.

A rendelés sikerességéről és a fiókod létrehozásáról e-mailben értesítünk. Ha esetleg átutalásos fizetési módot választottál, ebben az e-mailben találod a banki adatokat is.

Bankkártyás fizetés esetén azonnal, átutalásos fizetés esetén a beérkezett összeg rendszerünkben történt adminisztrálását követően tudsz belépni a személyes fiókodba.

Jelenleg kétféle fizetési mód közül választhatsz.

Bankkártyás fizetés esetén a Paylike biztonságos rendszerén keresztül történik a fizetés, melyet követően személyes fiókodon keresztül azonnal hozzáférsz a megvásárolt kurzushoz.

Átutalásos fizetés esetén a beérkezett összeg rendszerünkben történő adminisztrálását követően kapsz hozzáférést, ami hosszabb időt (24-48 óra) is igénybe vehet.

A vásárlásról számlát állítunk ki, melyet külön e-mailben küldünk meg. Ha esetleg cég nevére szeretnél vásárolni, kérjük mindenképpen add meg a cég adószámát is.

Ha nem vagy elégedett a programmal, és a Facebook csoportban vagy – ha jogosult vagy rá – az ingyenes online konzultáció keretében sem tudom kielégítő módon megválaszolni a kérdéseidet, csak jelezned kell, és a vásárlástól számított 30 napon belül kérdés nélkül visszatérítem Neked a teljes befizetett összeget.

A kurzusok anyagai nem csak asztali számítógépről, de tabletről és telefonról is könnyen elérhetőek.

A kurzusok anyagát az alábbi bónuszokkal egészítem ki:

 1. Tagja lehetsz egy, a résztvevők számára létrehozott zárt Facebook csoportnak, ahol felteheted a kérdéseidet és segítséget kérhetsz
 2. Ha a tananyag nem válaszolja meg minden kérdésedet és sem a Facebook csoportban, sem az online konzultáció keretében (ha jogosult vagy rá) nem tudok segíteni, kérdés nélkül visszatérítem Neked a teljes befizetett összeget.
 3. Amennyiben a teljes anyagot tartalmazó ‘Hobbi cukrászból vállalkozó’ programot vásárolod meg, a vásárlást követő 3 hónapon belül lehetőséged van egy 20 perces online konzultációra velem

A megvásárolt kurzus anyagaihoz személyes fiókodba lépve férsz hozzá, a felső menüsor ’Kurzusok’ gombjára húzva a kurzort és a leugró listából kiválasztva az aktuális tematikát.

A zárt felületen keresztül éred el a tematikus egységekhez tartozó témák szöveges feldolgozását, illetve az egységek végén a megvalósítást segítő konkrét feladatok listáját.

Mivel az anyagokat itt az online felületen a saját tempódban tudod feldolgozni, akár rakéta sebességgel is átrághatod magad rajta, de szerintem akkor jársz a legjobban, ha az egyes tematikus anyagok áttekintésére legalább egy-egy hetet rászánsz. 

Az anyagok feldolgozása egyéni tempóban történik, akkor, amikor számodra a legmegfelelőbb.

Azonban a tagok számára létrehozott, zárt Facebook csoportunkban örömmel fogadom a kérdéseidet, de ha a teljes anyagot tartalmazó ‘Hobbi cukrászból vállalkozó’ programot vásároltad meg, a vásárlást követő 3 hónapon belül egy 20 perces ingyenes online konzultációra is jogosult leszel

A regisztráció alkalmával létrehozod saját, személyes fiókodat, melyen keresztül korlátlan ideig hozzáférsz minden megvásárolt kurzus anyagához. Ehhez nem kell mást tenned, mint az oldal tetején található menüsorban a ‘Bejelentkezés’ gombra kattintani és megadni a regisztrációnál használt e-mail címedet és az általad megadott jelszót.

kinek nem való a 'Hobbi cukrászból vállalkozó' program?

Ha az alábbi pontok közül akár csak egy is érvényes rád, valószínűleg nem a ‘Hobbi cukrászból vállalkozó’ program az, amit keresel.

Már most jól működő cukrász vállalkozásod van

Ebben az esetben valószínűleg minden rendben megy a vállalkozásodban, túl vagy a műhely kialakításán és a sikeres vállalkozók életét éled. Ellenben, ha úgy érzed, lenne mit rendbe tenni a vállalkozásodban, ajánlom figyelmedbe a tananyagot.

Tisztában vagy a cukrász vállalkozás indításának minden technikai feltételével

Ha mindent tudsz arról, milyen elvárásoknak kell megfelelnie a műhelyednek ahhoz, hogy élelmiszert állíthass elő, és a működtetés során felmerülő minden (hatósági) elvárással is tisztában vagy, valószínűleg nincs szükséged a segítségemre. Ha ezzel kapcsolatban van Benned némi bizonytalanság és nem szeretnél meglepődni egy esetleges ellenőrzés során, érdemes átrágnod magad a tananyagon.

Tudod mit jelent főállású vállalkozónak lenni

Amennyiben már sikeres vállalkozó vagy, akinek megfelelő a hozzáállása, felkészülten áll a kihívásokkal szemben, tudja mire számítson és bevált praktikái vannak a nehézségek leküzdésére, akkor cukrász vállalkozás indítása előtt számodra a műhely kialakítását és működtetését bemutató rész tud még további konkrét és célzott segítséget nyújtani.

Van valaki, aki szívesen megosztja veled saját, működő cukrász vállalkozás indításáról szerzett, valós tapasztalatait és tisztában van az aktuális szabályozással is

Amennyiben van olyan személy a környezetedben, aki hajlandó megosztani Veled minden (hosszú évek alatt összeszedett, esetleg kudarcokon át vezető) értékes tudását egy sikeres cukrász vállalkozás létrehozásáról és működtetéséről, akkor a legjobb, ha tőle kérsz segítséget.

Ráérsz kiszűrni a rengeteg információ közül a valóban szükségeseket és helytállókat

Ha sok időd van és ráérsz a legkülönbözőbb helyekről összegyűjteni a cukrász vállalkozás indításával kapcsolatos minden információt, akkor jó munkát kívánok hozzá! Ha esetleg később belekeveredsz, vagy sürgőssé válik a megvalósítás, ajánlom figyelmedbe a tananyagot.

Nem gond számodra, ha egy-egy hibás, vagy félrevezető információ miatt megreked a megvalósítás és mindent újra kell tervezned

Ha szívesebben tájékozódsz pl. tematikus Facebook csoportokban elérhető – néha egészen hajmeresztő – sokszor valótlan információkból, akkor nyilván nem probléma számodra, ha az ezek alapján meghozott döntések némi újratervezést tesznek szükségessé.

Ha ehelyett egyenes úton szeretnél eljutni a célodig, érdemes feldolgoznod ezt a kompakt tananyagot.

Amennyiben mégis inkább egy tematikusan összeállított, valós tapasztalatokon alapuló anyag segítségével indulnál el a saját cukrász vállalkozás megvalósításának útján, nézd meg az ajánlatomat.

biztonságos vásárlás

Pénzvisszafizetési garancia

Titkosított bankkártyás fizetés

SSL titkosítás az adataid védelméért