Egy finom és látványos sütivel bárkit könnyű elvarázsolni

Online kurzusaim részletes oktatóanyagaiból és videóiból megtanulhatod a tökéletes sütemények titkát. Mindezt a saját konyhádban és egyéni tempódnak megfelelően.

Nincs több kárba veszett alapanyag, idő és pénz

A siker kulcsa, hogy tudod, mivel dolgozz

  • A süti sikere nagyrészt a megfelelő alapanyagon múlik, ezért nem árt, ha tudod, hogy pl. a közel tucatnyi különböző lisztfajtából az adott sütihez épp melyiket kell használnod.
  • A megfelelő eszközökkel nagyban megkönnyíted a saját dolgodat egyúttal azt is biztosítod, hogy a süti végül olyan legyen, amilyennek elképzelted.
  • Ha nem jól csinálod, a tészta szalonnás lesz, a krém kicsapódik, a torta szétcsúszik, ezért nagyon fontos, hogy ismerd a megfelelő technológiákat.

Itt folyamatos támogatást és segítséget kapsz

  • Tőlem nem csak egy listát kapsz a hozzávalókról és egy leírást arról, mit is kellene csinálnod. A kidolgozott kurzusok lényege, hogy a szükséges háttértudás mellett videók segítségével pontosan és részletesen megmutassa, mit és hogyan kell csinálnod ahhoz, hogy a végeredmény olyan legyen, mint a képeken.
  • Ha a sütik elkészítése közben esetleg mégis elakadnál, tőlem minden segítséget megkapsz. Együtt megtaláljuk a probléma forrását és természetesen segítek a megoldásban is.

Megalkothatod saját, egyedi receptjeidet

  • Talán most még elérhetetlen álomnak tűnik, hogy Te magad találj ki egyedi recept alapján készülő saját süteményeket, melyekkel elkápráztathatod családtagjaidat, barátaidat. Kurzusainkat elvégezve azonban minden szükséges tudás a birtokodba kerül, hogy bármilyen recept alapján el tudj készíteni egy süteményt, de Te magad is képes leszel sütemények és desszertek receptjének kidolgozására. Csak engedd szabadon a kreativitásodat!

Korábbi résztvevők véleménye a programokról

Voltál már csalódott egy-egy recept otthoni kipróbálása után?

Sok receptes könyv gyönyörű képeket és rövid leírásokat tartalmaz – hely hiányában általában nincs lehetőség a lényeges apróságok bemutatására, vagy arra, hogy felhívják a figyelmet a lehetséges hibákra. Külföldi kiadványok esetén már az alapanyagok beazonosítása is nehézségbe ütközhet.

A recept videók többségéből pont a lényeg marad ki – a profi oldalak videói inkább a showműsort adnak, tökéletesek arra, hogy motiváljanak és inspiráljanak, azonban többnyire hiányoznak belőlük a miértekre adott válaszok, amik segítenek abban, hogy még jobb cukrász legyél.

A recept videók többségéből pont a lényeg marad ki – a profi oldalak videói inkább a showműsort adnak, tökéletesek arra, hogy motiváljanak és inspiráljanak, azonban többnyire hiányoznak belőlük a miértekre adott válaszok, amik segítenek abban, hogy még jobb cukrász legyél.

A személyes workshopok garantálják a sikert – a helyszínen. Hazaérve azonban talán értetlenül állsz a félresikerült desszert felett. Mit rontottál el? A program során elkészülő receptek a helyszíni alapanyagokra és eszközökre vannak optimalizálva. Otthon a saját eszközeid, vagy a sebtében megvásárolt alapanyag befolyásolja az eredményt.

Ma már bárki adhat el online kurzust – ehhez semmilyen képzettségre vagy előzetes szakmai tapasztalatra sincs szükség. Bőven elég, ha valaki lelkes amatőr, szeret sütni, esetleg médiaismertségre tesz szert. A csalódások elkerülése érdekében érdemes olyan gyakorlott oktatótól tanulni, akinek kézzelfogható tapasztalatai vannak arról, hogy milyen kérdések merülhetnek fel, melyeket azonnal meg is tud válaszolni.

Ma már bárki adhat el online kurzust – ehhez semmilyen képzettségre vagy előzetes szakmai tapasztalatra sincs szükség. Bőven elég, ha valaki lelkes amatőr, szeret sütni, esetleg médiaismertségre tesz szert. A csalódások elkerülése érdekében érdemes olyan gyakorlott oktatótól tanulni, akinek kézzelfogható tapasztalatai vannak arról, hogy milyen kérdések merülhetnek fel, melyeket azonnal meg is tud válaszolni.

résztvevők sütötték

Miért érdemes a Yokka desszertiskolát választanod?

Részletes leírások, fényképek és videók segítségével magyarázom el a sikeres desszertkészítéshez szükséges összes alapelvet, legyen szó akár arról, miként viselkednek a különböző alapanyagok, akár arról, hogyan kezdj hozzá, ha azt szeretnéd, hogy az elkészülő sütemény tökéletes legyen.

A saját eszközeiddel dolgozhatsz az otthonodban, akkor, amikor számodra a legmegfelelőbb. Megosztom veled, az eszközökkel kapcsolatos legfontosabb ismereteket és azt is hol érdemes beszerezned őket. Nem lesz szükséged különleges gépekre és kiegészítőkre, egy átlagos háztartásban fellelhető minden, amit használni fogunk.

Megismertetlek az alapanyagokkal, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy az általad készített sütemények pont olyanok legyenek, ahogy elképzelted. Megtudod többek között például, hogy a finom süteményliszt miért nem alkalmas égetett tészta készítésére. Ráadásul azt is megtudod, mit, honnan érdemes beszerezned.

Tapasztalt oktatóként az elmúlt több mint öt évben közel 1500 résztvevővel ismertettem meg a desszertek csodálatos világát. Az oktatás közben felmerült kérdésekkel egészítettem ki az általam összeállított oktatási anyagot, így biztos lehetsz benne, hogy online kurzusaimból mindenre választ kapsz.

Bónuszként lehetőséged van bekapcsolódni a kurzusok résztvevői számára létrehozott zárt Facebook csoportokba, illetve ha elakadnál, egy alkalommal lehetőséged van egy 15 perces online konzultációra is.

Gyakran Ismételt Kérdések

Nincs sok gyakorlatom a sütésben, így is érdemes részt vennem?

Természetesen! A program úgy épül fel, hogy azok is sikerrel végig tudják csinálni, akiknek egyáltalán nincs tapasztalata a sütemények készítésében. Egy támogató közösségben mindent sokkal könnyebb megtanulni!

Biztos, hogy nekem is sikerülni fognak majd a sütik?

Igen! A kurzus anyagaiban minden szükséges információt megtalálsz, amire a sikerhez szükséged van. Ha ez esetleg nem lenne elég, zárt Facebook csoportunkban segítek Neked, hogy biztosan el tudd készíteni a süteményeket. Ne feledd, ha nagyon elakadsz, akár az egyszeri 15 perces online konzultácit is igénybe veheted!

Meddig és hogyan férek hozzá a kurzus anyagaihoz?

A regisztráció alkalmával létrehozod saját, személyes fiókodat, melyen keresztül korlátlan ideig hozzáférsz minden megvásárolt kurzus anyagához. Ehhez nem kell mást tenned, mint az oldal tetején található menüsorban a bejelentkezésre kattintani és megadni a regisztrációnál használt e-mail címedet és az általad megadott jelszót.

Külföldön élek, így is tudok csatlakozni a programhoz?

Igen, a korábbi résztvevők között is voltak olyanok, akik Németországból, Írországból, Ausztriából sütöttek velünk, szóval bárhol is vagy helyileg, az éterben összekapcsolódhatunk egy közös, édes kikapcsolódásra.

KURZUS KÍNÁLAT

Macaron kurzus

  • az alapanyagok és eszközök bemutatása, beszerzési forrásokkal együtt
  • számtalan módon variálható alaprecept a tökéletes macaron héjhoz
  • négy jól variálható töltelék részletes bemutatása
  • képek, videók és szöveges útmutatók

Égetett tészta (choux) kurzus

  • négy népszerű, égetett tészta alapú desszert
  • két különböző tészta típus
  • részletes oktatóanyagok
  • alapanyagok és eszközök bemutatása, beszerzési forrásokkal együtt
  • elméleti háttér és gyakorlati tippek a tökéletes égetett tésztához

Kurzusaim Neked szólnak, ha ...

  • szereted tudni mi kerül a sütibe, amit a családod és barátaid elé teszel. Ha magad készíted el a desszerteket, könnyedén ellenőrizheted az alapanyagok minőségét, így nem kerülnek bele felesleges adalékanyagok és nem érhetnek kellemetlen meglepetések. 
  • most ismerkedsz a desszertek világával, de nincs kinek feltenni a kérdéseidet, ha esetleg elakadsz valamiben. Miért nem kelt meg a tészta, miért szalonnás a piskóta, miért nincs talpa a macaronnak? Itt minden felmerülő kérdésre választ kapsz!
  • szívesen fogadnál elismerő pillantásokat és dicséreteket az általad készített sütemények, torták és desszertek fogyasztóitól. Hidd el környezeted nagyon hálás lesz, hogy gyönyörű finomságokkal kényezteted őket, Te pedig a sütés örömét a szeretteid örömévé varázsolhatod.
  • lelkes házi, vagy szakképzett cukrász vagy, de vannak területek, ahol bizonytalan vagy, esetleg bővíteni szeretnéd a szaktudásodat egy-egy új cukrászati terület megismerésével. Az önképzés mindig segít a szakmai fejlődésben és az előrejutásban, különösen, ha a piacon értékes tudásra teszel szert.
  • szeretnél olyan alapos ismeretekre szert tenni, amivel később magad is alkothatsz desszerteket. Ha tisztában vagy vele mit miért csinálsz, játszi könnyedséggel varázsolsz majd édes, mennyei finomságokat az asztalra.