Mindent a Yokka online sütiklubokról

Picture of Szabó Réka Kata

Szabó Réka Kata

Ha még soha nem vettél részt a Yokka online sütiklub programjain, talán el sem tudod képzelni, milyen is lehet egy ilyen egy hónapos online élménysütés. Szeretnék segíteni, hogy el tudd dönteni, Neked való-e egy ilyen program, ezért részletesen leírom, mire számíthatsz.

Vannak, akik el sem tudják képzelni, hogy online tanuljanak sütni. Ha úgy érzed, Te is közéjük tartozol, engedd meg, hogy mutassak néhány érvet, melyekkel talán meg tudlak győzni, hogy legalább kipróbáld. Ha mégsem, akkor viszont jobb, ha nem erőlteted, mert annak csak csalódás lenne a vége.

Na de lássuk, mi szól az online sütiklubok mellett

😊 Igaz, hogy egy személyes részvételű programon az oktató közvetlenül tud segíteni: mindent előkészít számodra, megfogja és irányítja a kezed, ha kell és azt is segít eldönteni, jó-e az állag. Az online programok keretében ezt úgy tudjuk megoldani, hogy ha elakadsz, lehetőséged van előre egyeztetett időpontban Messenger hívásban segítséget kérni közvetlenül tőlem.

😊 Egy személyes oktatás keretében professzionális alapanyagokat és eszközöket használsz, ami garantálja a sikert, de aztán otthon, a saját alapanyagaiddal és eszközeiddel bizony érhetnek meglepetések. Amikor már nincs kitől kérdezni. Az online programok nagy előnye, hogy saját eszközeiddel dolgozol és segítséget kapsz az általad használt alapanyagokkal kapcsolatban is.

😊 A programot a saját időbeosztásod szerint csinálod végig: minden információ és segítség rendelkezésedre áll, így akkor készíted el a havi desszerteket, amikor számodra a legmegfelelőbb.

😊 Egy csoport tagjaként tanulni mindig sokkal könnyebb: a résztvevők támogatják, inspirálják egymást, így az online sütés közösségi élménnyé válhat.

Mit tegyél, ha szeretnél részt venni?

Az aktuális programról bővebb információt a „Cukrász tanfolyam online” oldalon találsz. Ha pedig egyből regisztrálni szeretnél, azt megteheted a „Egy hónapos online sütiklub a Facebook-on” oldalon keresztül.

A regisztrációhoz szükség lesz a személyes adataid (név, cím, e-mail cím és telefonszám) megadására, amivel létrehozol Magadnak egy fiókot.

A regisztrációs díjat kifizetheted bankkártyával, a Stripe biztonságos fizetési rendszerén keresztül, vagy közvetlen banki átutalással.

Ha ajándékba kaptad a részvételt, a pénztár oldalon, a kuponkód menüpontban tudod megadni a kuponkódot.

A regisztráció után

A megrendelés után kapsz néhány automatikus e-mailt a sikeres regisztrációról, amiben átutalásos fizetés választása esetén megtalálod az utaláshoz szükséges információkat is, a fiókod létrehozásáról, illetve bankkártyás fizetés esetén a számlát is azonnal megkapod. Átutalásos fizetésnél a számlát a befizetés adminisztrációját követően küldöm meg számodra.

A regisztráció véglegesítése, vagyis a befizetés megérkezése után kapsz egy „Üdvözöllek – csatlakozz az online sütiklub Facebook csoportjához” tárgyú e-mailt is, melyben megtalálod a linket, amin keresztül csatlakozhatsz egy zárt Facebook csoporthoz.

A program egy zárt Facebook csoportban zajlik – ez meg mit jelent?

Néha felmerül a kérdés, hogy Facebook regisztráció nélkül is részt lehet-e venni a programon, amire a válasz sajnos nem.

A zárt Facebook csoport olyan biztonságos közeg, ahol a résztvevők magukban vannak, hiszen kizárólag olyanok lesznek tagjai a csoportnak, akik regisztráltak a programra. A zárt csoportban nekem lehetőségem van bejegyzéseket, képeket, videókat, fájlokat megosztani, a résztvevők pedig kérdéseket tehetnek fel, megoszthatják az elkészül desszert képét, vagy hozzászólhatnak a többiek bejegyzéséhez. Ez igazán interaktívvá teszi a programot: nem én osztom a tudást, a résztvevők pedig hallgatják, hanem valódi párbeszéd, eszmecsere, tapasztalatmegosztás valósulhat meg.

A csoportba a program indulása előtti vasárnap este veszem fel a jelentkezőket.

Meddig leszel tagja a csoportnak?

A programok jellemzően 4 hétig tartanak. Ez idő alatt töltök fel minden anyagot a csoportba.

Ebben az időszakban minden hétfőn megosztom az adott hét desszertjéhez szükséges hozzávalók listáját.

Kedden és csütörtökön hasznos információkat osztok meg alapanyagokról, eszközökről és technológiákról. Ilyenkor kerülnek fel érdekességek a hónap témájával, vagy a heti desszerttel kapcsolatban.

Szerdánként érkezik a receptúra, vagyis a leírás az egyes elemek elkészítésének menetéről.

Pénteken pedig felkerülnek a videók. Igen, jellemzően többesszámban, mivel minden elem elkészítését külön videóban mutatom meg, hogy könnyebb legyen követni a folyamatokat.

A négy hét elteltével a csoportban az aktív időszak lezárul, de a tagok összesen egy évig garantáltan elérik a feltöltött anyagokat, kérdezhetnek, megoszthatják képeiket, tapasztalataikat. Arra is van lehetőség, hogy ha valaki szeretne, az egy év elteltével is tagja maradjon a tematikus csoportnak. 😉

A bejegyzésben található képek mind-mind a program korábbi résztvevőinek munkái.

Ha egy átfogó program keretében szívesen tudnál meg többet az egyes desszertekről, szeretettel ajánlom figyelmedbe online sütemény készítő tanfolyamaimat, melyek egy-egy téma köré épülve adnak széleskörű ismereteket az amatőr vagy akár profi cukrászoknak.

Ha saját cukrász vállalkozás indítását tervezed és szeretnél felkészülten belevágni, akkor a sikeres elindulást támogató ‘Hobbi cukrászból vállalkozó” programot, vagy annak egyes elemeit (vállalkozóvá válás, cukrászműhely kialakítás, cukrász marketing, cukrászműhely működtetése) ajánlom.

Ha szívesen értesülnél a legfrissebb blogbejegyzésekről, induló kurzusokról vagy egyéb sütis hírekről, iratkozz fel hírlevelemre

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Email

Kapcsolódó bejegyzések

Cukrászat

Mindent a Yokka online sütiklubokról

Ha még soha nem vettél részt a Yokka online sütiklub programjain, talán el sem tudod képzelni, milyen is lehet egy ilyen egy hónapos online élménysütés. Szeretnék segíteni, hogy el tudd dönteni, Neked való-e egy ilyen program, ezért részletesen leírom, mire számíthatsz.

Olvass tovább »
Cukrászat

A tökéletes chocolate chip cookie nyomában

Be kell vallanom, hogy nem vagyok egy keksz rajongó – az aprósütiknek is inkább azokat a változatait szeretem, amelyek nem egy egyszerű omlós tésztán alapulnak, hanem van bennük valami különleges. A chocolate chip cookie viszont egy olyan klasszikus, ami megmozgatta a fantáziámat.

Olvass tovább »